Marijke heeft haar ambitie gevonden in de Engineering en gaat ons team versterken

Marijke heeft een zeer diverse loopbaan achter de rug, maar heeft nu haar uitdaging gevonden in de Engineering. Ze is nog bezig met haar HBO-opleiding Engineering, maar wilde daarnaast al graag van start in deze tak van sport, zodoende kwam zij Trento terecht. Ze vertelt graag wat meer over zichzelf en haar motivatie:
“Ik ben Marijke Lempke, 43 jaar en 3 jaar getrouwd met Daisy. Wij wonen nu 2 jaar in Sittard maar van oorsprong kom ik uit Voorschoten (dorpje naast Leiden).

Ik ben op het moment nog bezig met mijn HBO-opleiding Engineering en de planning is dat ik deze in 2024 afrond. Mijn werk verleden is heel divers: ik ben op mijn achttiende begonnen bij de Landmacht. Nadat ik een ongeluk had gehad moest ik helaas de dienst uit en ben ik verder gaan kijken wat ik wilde. Ik heb vervolgens in diverse magazijnen gewerkt, in een penitentiaire inrichting, taxi gereden en ik was Hoofd in de horeca, maar dit was het allemaal net niet.

Vervolgens kwam VDL NedCar op mijn pad, hier ben ik aan de lopende band begonnen waar ik na een jaar gevraagd werd om lijn ondersteuner te worden. Dat hield in dat ik nieuwe projecten begeleide en meehielp met optimalisatie en balancing van de werkplekken. In de totaal acht jaar heb ik een hoop ervaring opgedaan om uiteindelijk mijn ambitie te vinden in de Engineering.

Ik heb heel veel zin om deze nieuwe uitdaging bij Trento aan te gaan!"

- Marijke -
Vorige pagina