Maak kennis met Killian

Maandag 01 maart is Killian als nieuwste teamlid toegetreden! Hij is inmiddels al volop bezig met zijn eerste project, maar nam ook nog even de tijd om zichzelf voor te stellen:
“Hey, leuk dat je op mijn afbeelding klikt. Ik ben Killian en woon momenteel in Nuth samen met mijn vriendin. Wanneer ik niet aan het werk ben, probeer ik mijzelf bezig te houden met thuis wat dingen knutselen op technisch en creatief gebied. Verder doe ik graag spelletjes en wandel ik met mijn familie. Als laatste ben ik ook actief in verschillende verenigingen, denk hierbij aan de voetbalclub, Fanfare en het Jeugdwerk, allemaal in Ubachsberg.

Ik ben na mij opleiding HBO Elektrotechniek aan HS Zuyd in Heerlen begonnen als software engineer, waar ik verschillende implementaties van een SCADA en/of MES systeem gedaan heb. Vaak was dit het vernieuwen van een bestaand pakket naar Ignition, in zeer uiteenlopende branches. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Maar ik wilde graag ontdekken wat er verder mogelijk is in de industrie. Vandaar dat ik de stap gemaakt heb naar Trento Engineering. Door de interne kennis en het projectmatige werken, verwacht ik hier veel te kunnen zien en leren."

Vorige pagina