Nieuwe projectleider

Sinds begin deze maand hebben weer extra uitbreiding binnen ons team, Ton Suntjens is nl. op 1 april gestart als Sr. Projectleider en stelt zich graag nog even persoonlijk voor:
Mijn naam is Ton Suntjens, ik ben inmiddels 60 jaar jong en 33 jaar gelukkig getrouwd met Monique. Wij wonen in het mooie dorpje Hunsel, onze 2 kinderen (Wesley en Janou) wonen inmiddels al enige tijd zelfstandig.

In mijn vrije tijd mag ik graag wat sporten zoals tennis, golfen, fitness, maar ook de wandelschoenen en fietsen komen vaak van stal. Daarnaast ben ik graag ik de tuin actief of bezig iets te bouwen.

Mijn werkervaring ligt m.n. op operations gebied in de maakindustrie. Ik heb 33 jaar gewerkt bij Trespa International BV in diverse functies zoals Productiemanager, TPM coördinator en Projectleider. De laatste 6 jaar ben ik werkzaam geweest voor Madolex BV en Act-in International BV waar ik als consultant Continuous Improvement verantwoordelijk was voor het maken van de vertaalslag van de Act-in Performance software (O.E.E.) naar concrete verbeterplannen incl. implementatietrajecten bij klantbedrijven.

Door mijn TPM- en Lean Six Sigma kennis gecombineerd met mijn managementvaardigheden en hands-on mentaliteit zorg ik voor een continue verbeter cultuur. Teambuilding en persoonlijke ontwikkeling krijgen bij mij veel aandacht en vormen de basis voor succesvolle verbeterteams. Verder ben ik analytisch sterk, en praktisch ingesteld.

Zelfstandigheid, veiligheid en innovatie zijn voor mij belangrijke drijfveren.
Vorige pagina