Nog een nieuw teamlid deze maand!

Ook Lucas is ook een van de starters deze maand. Deze leergierige man gaat ons team verder versterken en hij vertelt zelf alvast wat meer over zichzelf:
“Mijn naam is Lucas, ik ben 31 jaar en woon in Geffen. Hier woon ik samen met mijn vrouw, mijn dochtertje en zoontje van 3 en 1 jaar. Ik ga graag op pad met mijn gezin, dagjes uit of weekendjes weg. Ook geniet ik erg van het Brabantse bourgondische leven, lekker eten en drinken met familie en vrienden.
 
Op professioneel vlak werk ik nu zo'n 13 jaar in de maakindustrie. Hierin heb ik echt mijn passie gevonden. Na wat mislukte opleidingen 'mocht' ik mee met mijn vader de fabriek in. Gewoon gaan werken leek het beste. Er ging een wereld voor mij open. Al snel merkte ik dat ik door wilde groeien. Dus heb een route doorlopen van werken aan de lopende band tot uiteindelijk een staffunctie. Dit heb ik gedaan in verschillende sectoren, food-, feed- en plasticindustrie. Deze route heb ik bewandeld door altijd leergierig te zijn en heb daarbij verschillende deeltijdstudies gevolgd. 
 
Tijdens mijn verschillende opleidingen en studies, ben ik zeer geïnteresseerd geraakt in methodieken zoals Lean, TPM en WCM. Ik heb altijd de mogelijkheid gehad om deze interesse uit te werken in de praktijk. Bij mijn laatste werkgever kreeg ik zelfs volledige carte blanche. De opdracht was om meer output te creëren met dezelfde middelen. Met verschillende tools uit de WCM-filosofie en een flinke dosis verandermanagement, hebben we mooie resultaten neergezet. Ik heb erg veel zin om verschillende processen en organisaties te ondersteunen met soortgelijke vraagstukken.
 
Ik kijk er naar uit om kennis te maken met iedereen en veel te leren van de enorme ervaring van mijn collega's bij Trento!”
 
-Lucas- 
Vorige pagina