Kwartaalmeeting Q3-2019: Strategische doelstellingen behalen vanuit eigen innovatiekracht.

Op 15 oktober j.l. vond onze derde kwartaalmeeting plaats. In deze periodieke meetings nemen we de tijd om iedereen bij te praten over de stand van zaken.

Uiteraard vergeten we daarbij de innerlijke mens niet en starten we eerst met een goede maaltijd om vervolgens gezamenlijk de afgelopen periode te evalueren en de plannen voor de komende periode te bespreken.
Dit keer konden we de eerste stappen die we vanuit eigen innovatiekracht gezet hebben, presenteren. Als kernteam hebben we afgelopen jaar strategische doelstellingen bepaald en op basis van vertrouwen en samenwerken naar resultaat toegewerkt.

Een van de gestelde doelen was om de kennis te borgen en te delen binnen de organisatie. Om deze doelstelling te behalen, zijn we gestart met een online kennisbibliotheek die voor iedereen benaderbaar is. Daarnaast zijn we gestart met interactieve kennissessies.

De online kennisbank is inmiddels in ontwikkeling en de kennissessies zullen vanaf heden maandelijks plaatsvinden op onze vestigingen waarbij er van iedereen een bijdrage verwacht wordt om zo samen kennis, kunde en ontwikkelingen met elkaar te borgen en vooral te delen.

Want delen = vermenigvuldigen!Vorige pagina