Roy komt het team versterken als Jr. Supply Chain Engineer

Roy heeft onlangs zijn studie afgerond en na het behalen van zijn master Operations Management and Logistics wilde hij graag in de richting van supply chain management en procesverbetering aan de slag. En waar kan hij dan beter zijn carrière starten dan bij Trento? Dat vond hij zelf ook en sinds gisteren is hij officieel bij ons werkzaam. Hij vertelt graag wat meer over zichtzelf:
Mijn naam is Roy en ik woon samen met mijn vriendin Kelly in Sittard. In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met voetbal. Ik voetbal zelf in het eerste elftal van Urmondia en ik ga daarnaast regelmatig naar wedstrijden van Fortuna Sittard. Sinds kort ben ik ook penningmeester van de vereniging waar ik zelf voetbal. Als ik niet met voetbal bezig ben, onderneem ik graag leuke dingen met vrienden of mijn vriendin.

Ik heb de bachelor Technische Bedrijfskunde en daarna de master Operations Management and Logistics gestudeerd aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Hierbij is mijn interesse in supply chain management en procesverbetering ontstaan en ik ben blij dat ik dit nu kan gaan toepassen bij mijn eerste echte werkervaring.

Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan bij Trento en te starten met mijn eerste project.
Vorige pagina