Ook Harm voegt zich weer bij Trento

Naast Peter, heeft ook Harm zich afgelopen week weer bij het Trento team gevoegd en gaat net als Peter in de rol van Sr Business Consultant onze organisatie ondersteunen. Harm is al eerder werkzaam geweest bij Trento en na wat omzwervingen elders, is hij nu weer terug om de kennis en ervaring, die hij in de tussentijd opgedaan heeft, met de van het team te delen. Wat meer over Harm:
Ik ben Harm en woonachtig in Berg aan de Maas (bie ‘t vear van Stokkem) en bijna 30 jr getrouwd met Ellen die werkzaam is op Scholengemeenschap Groenewald. We hebben 2 zonen van 25 en 21 jaar oud, die beide nog een studie volgen en uitwonend zijn. Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst buiten de deur aan wandelen, fietsen, fotograferen en tuinieren. Ik kook graag en ben ik lid van de “Augst" projectgroep ons dorp.

3 maal is scheepsrecht…
Voor de “oudgediende" is het bekend dat ik reeds 2 x 7 jr bij Trento in dienst ben geweest en nu dus terugkeer in een nieuwe functie.

Vanaf jonge leeftijd ligt mijn interesse in de techniek en heb een WTB- achtergrond. Dit heb ik op latere leeftijd uitgebreid met een algemene managementopleiding en technische bedrijfskunde. Mijn ervaring (>30 jr) heb ik opgedaan in de automotive, machinebouw en de maakindustrie. Ik heb ik gewerkt als: production engineer, product engineer, proces engineer, projectleider, accountmanager, afdelingsleider, programma manager en als Teamleader Industrial Engineering en Tooling. Dit heb ik gedaan bij bedrijven als: IAC, NedCar, DAF, Océ, Inalfa, Autoneum, GEA in zowel Nederland, België, Italië, Polen en Spanje.

Nieuwe uitdagingen (cultuur, omgeving, projecten) geven mij energie, ik werk het liefst in een projectmatige omgeving waarin men op basis van de bekende Lean- en projectmanagementmethodes, processen optimaliseert binnen de gehele supply chain.

Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn ervaring, kennis en netwerk een gedegen toegevoegde waarde kan zijn om de business binnen de provincie Limburg e.o. voor Trento goed in stand kan houden en op termijn kansen zie om deze te vergroten.

-Harm-
Vorige pagina