Interessante rondleiding bij DAF Trucks

Op uitnodiging van Gé Franssen, één van onze Senior Engineers die bij DAF Trucks N.V. werkzaam is, hebben Jorie en Mitchell op woensdag 2 oktober j.l. een interessante rondleiding gehad, dit als onderdeel van ons “on board" programma van Trento Engineering.
Na enthousiast verwelkomd te zijn door de organisatie stonden we direct ‘oog in oog‘ met enkele indrukwekkende DAF voertuigen. Onder het genot van een kop koffie/thee werden we middels een promotiefilm geïntroduceerd binnen de wereld van DAF. Het geeft een goed beeld van de productie en bereid je voor op de rondleiding, waar alle facetten van het productieproces aan bod komen. Het echt aanschouwen van dat indrukwekkende proces is bijzonder en maakt je trots op dit (deels) Nederlandse product.

Het is duidelijk dat DAF Trucks een perfect logistiek systeem hanteert: of je nu bij de pershal, de montage of op een andere plaats binnen de productie staat: alle onderdelen hoe klein dan ook komen op tijd aan. Met als eindresultaat: een truck met klant specifieke kenmerken die aan de opdrachtgever overgedragen kan worden.

Het was voor ons een leerzame en informatieve ochtend.

Bedankt Gé
Vorige pagina