Maak kennis met Peter

Onlangs heeft Peter zich aan ons team toegevoegd en met de ervaring die deze engineer met zich meebrengt, weten wij zeker dat ons team nog sterker geworden is. Uiteraard vroegen wij ook Peter om zich even kort voor te stellen.
“Beste allemaal,

Bij deze wil ik mij langs deze weg graag even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Peter, de afgelopen 20 jaar heb ik in China gewoond, maar ben blij weer terug in Nederland te zijn. Ik woon nu samen met mijn 10-jarige dochtertje in Maastricht en ben sinds 6 september j.l. in dienst van Trento Engineering.

Momenteel ben ik werkzaam op een project bij een productie-assemblage bedrijf in Born. Ik werk daar aan een vertrouwelijk project en kan daar helaas niet verder over uitweiden, behalve dat ik het als een mooie uitdaging ervaar!

Voordat ik bij Trento Engineering terecht kwam, heb ik zo‘n 20 jaar als Design en proces engineer gewerkt bij Philips, daarna 11 jaar als COO en Managing Director voor een Zwitsers Audio bedrijf en de laatste jaren als Independent Factory Excellence Consultant."

Vorige pagina