80 kilometer door het Heuvelland

Gisteren was het weer tijd voor een sportief moment en deden wij samen met de rest van de deelnemers en onze collega‘s‘ van SD Worx Staffing Solutions, Easymatch, Equipe Professionals Only en Redirect mee aan de jaarlijkse wielerclinic. Een leuk sportief event waarbij we met zijn allen een mooie tocht rijden en gezellig afsluiten met een diner.
De aftrap werd gegeven door Maurice Bisschop, die de ploegen voorstelde.

Daarna was het tijd om te vertrekken en reden wij een prachtig stuk door het Limburgse Heuvelland onder begeleiding van motards en medici. Uiteraard had de organisatie ook aan de inwendige mens gedacht en werden wij bij Kasteel Bloemendaal in Vaals opgewacht met een heerlijke lunch.

Rond 14.00u was het tijd om verder te gaan en reden wij voldaan en vol extra energie richting eindstreep. Na nog een paar mooie uurtjes fietsen finishten waren we terug bij ons kantoor in Heerlen. Waar we enthousiast ontvangen werden en vervolgens onder het genot van een heerlijk diner nog gezellig konden napraten en ervaringen uitwisselen.

Kortom: een mooie dag waarin wij samen met collega‘s en opdrachtgevers een sportieve aftrap aan het laatste kwartaal van 2019 hebben gegeven.
Vorige pagina