Teamuitstapje

Op 9 december hebben wij gezamenlijk het glas geheven op de prestaties van het afgelopen jaar. Alle Trento collega‘s en hun partners waren uitgenodigd voor een gezellig diner bij de Reusch te Schimmert (watertoren).
We werden hartelijk ontvangen met bubbels en een amuse op de rooftop van de watertoren, een plek waar je normaal een spectaculair uitzicht over de omgeving hebt, maar waar wij heel niet veel van konden zien omdat het donker was 😉. Maar dat mocht de pret uiteraard niet drukken. Er werd een film vertoond over de historie van de Reusch en daarna konden we aanschuiven in het restaurant voor een overheerlijk 4 gangen diner.

Leuk feit is dat De Reusch alleen maar werkt met seizoensproducten uit de streek (binnen een straal van 60 km). Wat er geserveerd wordt is dus altijd een verassing, niet alleen voor de gasten maar ook voor de keuken omdat het altijd maar afwachten is, welke producten voorradig zijn.

Uiteraard gaf onze directeur Jaap Piederiet ook nog een kleine toespraak, die hij begon met zijn verontschuldigingen aan de partners. Bij Trento staat persoonlijke ontwikkeling en kennisoverdracht hoog in het vaandel en zit ook in het DNA van onze teamleden. Maar betekent ook dat de partners hun wederhelft vaak een avondje moeten missen omdat zij dan bezig zijn met een opleiding, het bijwonen van een kennissessies o.i.d. Maar deze effort blijft niet onopgemerkt en wordt enorm gewaardeerd vanuit de organisatie.

“2022 was een goed jaar waarin we met zijn allen veel bereikt hebben, een prestatie om trots op zijn" zo sloot Jaap af en gaf daarmee het startsein voor het diner en het nieuwe jaar.

De combinatie van de sfeervolle en authentieke ambiance van de Reusch en het fijne gezelschap was top en we kijken dan ook terug op een zeer geslaagde avond.


 
Vorige pagina