Voor zijn studie Ondernemerschap & Retail Management loopt Wessel stage bij Trento.

Wessel is een enthousiast en ondernemend persoon, die tijdens zijn stageperiode bij ons onderzoek gaat doen naar de mogelijkheden om de employer branding te versterken. Hij is gelijk van start gegaan, maar wij vroegen hem ook even een momentje te nemen om zichzelf voor te stellen:
“Mijn naam is Wessel en momenteel woonachtig in omgeving Eindhoven. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool en houd ik me bezig met mijn eigen onderneming.

Trento Engineering heeft mij de kans gegeven om stage te lopen in opdracht van Avans Hogeschool aan de studie Ondernemerschap & Retail Management. Dit is een 4-jarige HBO-opleiding en richt zich op de bedrijfseconomische aspecten van ondernemerschap.

De studie, in het kort, gaat over consumentengedrag en hoe je de verkoop beïnvloedt, alle facetten van bedrijfsvoering, waarbij ik altijd op zoek ben naar innovatieve mogelijkheden om toekomstgericht en duurzaam te handelen.

De theoretische kennis in combinatie met mijn ambitie om door te groeien als young professional geven mij de tools om op een pragmatische manier processen te analyseren en vervolgens een advies uit te brengen over het potentieel van ‘employer branding‘ voor Trento Engineering."

- Wessel -
Vorige pagina