Uitreiking trainingscertificaat S.M.E.D. training

Op 4 mei konden wij aan Danny en Tom, twee nieuwe medewerkers van Vostermans ALU Foundries het certificaat S.M.E.D. training overhandigen. Zij hebben deze overtuigend verdiend!
In de periode van februari t/m mei hebben wij een (interne) training verzorgd voor twee nieuwe medewerkers van Vostermans ALU Foundries.

De doelstelling van deze S.M.E.D. training was om een geborgde verbetering van de omsteltijden van actueel 8 uur naar <4 uur te reduceren. Deze training bestond uit een theorie en een praktijk deel. Waarbij we rekening moesten houden met het feit dat de nieuwe medewerkers, geen historie binnen de organisatie van Vostermans ALU Foundries en geen ervaring in de ombouw van machines hadden.

Rekening houdende met een aantal projectbegrenzingen, hebben wij de training vormgegeven. De deelnemers werden uiteindelijk voorzien van een behoorlijk intensieve training die bestond uit:

3 x 8 uur interactieve theorie sessies over:
  • 5S + Safety, Process Mapping, 8 Wastes
  • Standard Work, DMAIC-PDCA-Kaizen
  • S.M.E.D., T.P.M., Mistake & Errorproofing
3 x 8 uur praktische toepassing bij het omstellen van Hoge Druk Alu gietinstallaties.

De deelnemers hebben de training met succes voltooid dus konden wij op 4 mei j.l. de certificaten aan hun overhandigen. Dat deden we uiteraard op gepaste wijze onder het genot van een kop koffie en een overheerlijk stuk taart.

Wij willen de heren nogmaals feliciteren met het behalen van het certificaat en wensen hen veel succes met hun loopbaan bij Vostermans ALU Foundries.
 
Vorige pagina