Workshop procesoptimalisatie

Kom naar de kennismakingsworkshop van Trento!
Spelen er binnen uw bedrijf vragen over hoe u de productiviteit kunt verhogen, hoe u de kwaliteit kan verbeteren, hoe u de doorlooptijden kunt verkorten, hoe u de kosten binnen het bedrijf kunt reduceren en de klanttevredenheid kan verhogen. En zeker niet onbelangrijk hoe u de medewerkers gemotiveerd kan houden! Of bent u zich al aan het oriënteren op de tal van mogelijkheden op het gebied van continu verbeteren maar ziet u door de bomen het bos niet meer door allerlei verschillende methodieken?

Meld u aan voor onze workshop procesoptimalisatie!
Deelname is geheel gratis.
Wie wij zijn
Trento is een kennis organisatie die gespecialiseerd is in het inrichten, verbeteren en borgen van processen in de maak- en procesindustrie. Wij helpen u om uw doelstellingen te realiseren door gebruik te maken van de juiste tools en technieken. Of deze tools en technieken nu gebaseerd zijn op Lean Manufacturing, TQM, Operational Excellence, TPM of TPS, wij kunnen u helpen de juiste keuze te maken. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook ondersteunen bij de trainingen, coaching en begeleiding tijdens het implementeren van het procesoptimalisatie proces.

Inhoud van de workshop
De kennismakingsworkshop gaat in op de vraag “Welke methodiek past het best bij de problemen(uitdagingen?) die er binnen een organisatie kunnen optreden" (uitgaande van de 6-M‘s). Hierbij raken we onderwerpen aan zoals het in kaart brengen van de huidige situatie, het bepalen van doelstellingen, de organisatie en communicatiestructuur en gaan we in op de meerwaarde die de methodes kunnen hebben voor uw organisatie.

Aan het einde van de workshop laten we voldoende informatie voor u achter om alles nog eens rustig na te lezen en kunnen wij u een advies geven over hoe u de procesoptimalisatie binnen uw organisatie kunt implementeren. Wellicht wordt u enthousiast na deze workshop en wilt u binnen uw organisatie de eerste verbeterstappen gaan zetten.

Voor wie en wanneer
De workshop wordt gehouden op woensdag 19 oktober van 14.00 uur tot 18.00 uur. Deze workshop geven we voor Improvement managers, Operational management en/of MT/Directieleden. De locatie volgt zo snel mogelijk maar zal ergens in het midden van het land zijn (regio ‘s-Hertogenbosch).

Door wie?
Onze kennismakingsworkshops worden gegeven door ervaren consultants en engineers van Trento, die allen jarenlange ervaring hebben op het gebied van procesoptimalisatie binnen de maak- en proces industrie. Trento heeft circa 45 medewerkers die actief zijn in Nederland, België en Duitsland. Dagelijks implementeren zij procesverbetering bij onze klanten. Tijdens deze workshop kunt u dus optimaal profiteren van hun jarenlange praktijkervaring.

Aanmelden
Interesse gewekt? Klik op onderstaande button om u direct via de website aan te melden. Wij zullen u daarna via e-mail nadere details versturen.

aanmelden

Wilt u meer weten?
Voor meer informatie of een voorstel op maat kunt u contact opnemen met Peter Bloks: pbloks@trento-engineering.nl / +31(0)6-51839329 of Richard Klunder: rklunder@trento-engineering.nl / +31 (0)6- 41660249
Vorige pagina