Nieuwe periode, nieuwe website!

Na een mooie zomer is het nu toch echt weer tijd om aan de slag te gaan ;-). Ook wij hebben genoten van een fijne rustperiode maar toch niet helemaal stilgezeten…
Want om na de zomer weer met nieuwe energie van start te gaan, hebben wij onze website helemaal vernieuwd. 
 
Hierbij waren een aantal zaken voor ons belangrijk:
  • De uitstraling moest frisser en dynamischer.
  • Als consultant of engineer bij Trento Engineering ben je onderdeel van een team en dit moest op de website duidelijk naar voren komen.
  • Trento Engineering is een belangrijke partner voor haar opdrachtgevers en alle specialisten dragen daar, ieder binnen het eigen vakgebied, aan bij. Ook dat moest op de nieuwe website beter getoond worden. 
Door bovenstaande punten goed op het vizier te houden zijn we gekomen tot dit eindresultaat. We hebben onze consultants en engineers gevraagd om te beschrijven hoe zij werken bij Trento ervaren en dat heeft mooie testimonials opgeleverd. Heel erg leuk om te lezen, kijk maar eens bij "Medewerkers aan het woord".
 
Verder werken wij dagelijks aan mooie projecten waar we trots op zijn. Om daar wat meer over te kunnen vertellen en eens een kijkje achter de schermen te geven, hebben we deze beschreven. Wil je daarover meer lezen, kijk dan eens bij projecten.
 
Wij zijn zelf erg tevreden over het eindresultaat en kunnen er de komende tijd weer even tegenaan. Dat wil niet zeggen dat we nu klaar zijn…verre van zelfs. We zullen de website blijven voorzien van verse content en uiteraard nieuwe vacatures. Dus kom regelmatig even terug.
Vorige pagina