Kennissessies

02-04-2023Kennissessie Arbeidsanalyse

Vorige week dinsdag (28 maart) hielden Bart Thijssen en Rob Buvelot een kennissessie met als onderwerp ‘Arbeidsanalyse‘.

Lees meer

06-02-2023Projectrapportages, een belangrijk aspect voor interne kennisoverdracht

Met projectrapportages zorgen wij ervoor dat kennis en ervaringen onderling gedeeld kunnen worden. Onlangs heeft Richard zijn project bij Kiremko gepresenteerd. Hij nam ons mee in de stappen die hij doorlopen heeft om dit project tot een goed einde te brengen.

Lees meer

11-01-2023Hoe eet ik een appel?

Op 10 januari j.l. vond de eerste kennissessie van 2023 plaats. Dit keer geleid door Bart, die ons meenam in de wereld van omgevingsdynamiek.

Lees meer

16-12-2022Christian presenteerde zijn stageopdracht in een kennissessie

Christian heeft begin dit jaar zijn stage opdracht bij Trento uitgevoerd. Op woensdag 14 december j.l. presenteerde hij zijn opdracht in een kennissessie.

Lees meer

15-06-2022Kennissessie: S.M.E.D.

Gisteravond vond onze kennissessie over S.M.E.D. (Single-Minute Exchange of Dies) plaats. S.M.E.D. is een Lean managementmethode waarmee de omsteltijd die nodig is om apparatuur aan te passen drastisch kan worden verminderd.

Lees meer

07-12-2021Kennissessie: First time right

Op 1 december gaven Ton en Patrick een kennissesie over hun project bij NMBS in Mechelen. Het onderwerp van deze presentatie was: First Time Right.

Lees meer

27-10-2021Kennissessie: waardepropositie

Woensdag 20 oktober j.l. werd er weer een succesvolle kennissessie georganiseerd. Het thema van deze bijeenkomst was de waarde propositie van Trento Engineering.

Lees meer

27-09-2020Kennissessie Commercial Recovery

Op woensdag 23 september nam Bart ons mee in de mogelijkheden om als Trento medewerker meer waarde aan de opdrachtgever te kunnen bieden.

Lees meer

20-07-2020Vliegtuigjes vouwen voor volwassen

Op woensdag 8 juli 2020 organiseerde Trento Engineering de kennissessie Lean Sigma ‘‘vliegtuigjes vouwen‘‘. Op het eerste gezicht misschien een komisch geheel, echter bevat deze sessie een belangrijk les…

Lees meer

14-04-2020Kennissessie 3D printen

3D-printen is een opkomende techniek in de afgelopen jaren en wordt in verschillende sectoren gebruikt. Het principe van 3D-printen is vrij eenvoudig, echter komen er steeds meer technieken waardoor het printen sneller, nauwkeuriger en betrouwbaarder wordt. Het werd dus tijd om onze engineers nader kennis te laten maken met deze mooie techniek. Wij vroegen daarom aan Ivo Feld om een kennissessie te organiseren voor zijn collega‘s.

Lees meer