Trento DNA

Trento DNA

Wie zijn wij?
Wij zijn een kennis gedreven organisatie met consultants & engineers die op veelvuldige momenten met en via elkaar kennis delen en borgen, zodat projecten met een succesvol resultaat worden behaald.

Kennis is kracht
Ons team van specialisten maakt het verschil! Het delen van kennis en ervaring staat bij Trento centraal.

Wie is de Trento man/vrouw?
Een doorsnee consultant of engineer van Trento bestaat niet. Al onze collega’s zijn uniek en beschikken over specifieke expertise en ervaring in bepaalde gebieden. Enkele zaken hebben zij wel gemeen; onze collega’s zijn allen in het bezit van een Bachelor of Academisch diploma in een technische richting. Dit aangevuld met een veelvoud aan interne- en externe opleidingen.
 
Een ander zeer herkenbaar aspect is de passie en affiniteit met de maakindustrie. Deze factoren samen zorgen er voor dat Trento bestaat uit collega’s die in het bezit zijn van theoretische kennis, aangevuld met uitgebreide praktische ervaring. Deze eigenschappen samen zorgen ervoor dat wij dicht bij de klant staan.
 
Het DNA van de Trento collega;
  • Kennis gedreven en deze willen delen;
  • Leergierig, creatief, oplossingsgericht (out of the box);
  • Proactief/neemt het stuur zelf in handen;
  • Communicatief sterk in woord en geschrift;
  • Stakeholdermanagement, Presenteren, Organisatiesensitiviteit/bewustzijn.
  • Can Do mentaliteit
  • Reisbereid 
Wat verwachten we van dé Trento man/vrouw?
Allereerst interesse en passie voor je vakgebied en de maakindustrie. Je bent bereid je kennis en ervaring te delen met anderen en je snel nieuwe kennis eigen te maken. Je wil samen met je team van collega’s een bijdrage leveren aan de versterking van de propositie van de organisatie en actief meehelpen aan de groei van Trento.