Aan het woord

Trento is een team van specialisten met ieder een eigen expertise.


Door een goede samenwerking met elkaar en onze opdrachtgevers kunnen wij onze projecten optimaal uitvoeren. Hoe onze medewerkers het ervaren om voor Trento te werken laten wij hen graag zelf vertellen:

Engineering
Consultancy
Training
Achter de schermen

Als een spin in het web bij Trento

Een probleem bij een klant omzetten tot een uitdagende opdracht waarbij iedereen blij wordt van het resultaat. Dat het gewenste resultaat behaald wordt staat voor Trento vast.

lees verder

Bij Trento is kennis delen onze kracht

De welbekende uitdrukking “kennis is macht" buigen wij bij Trento om naar “Kennis delen is kracht".

lees verder

In Trento vond ik de ideale sparringpartner.

Ik heb gekozen voor een werkgever die mij afwisselend en uitdagend werk kan bieden en daarnaast de ruimte geeft om mijn kennis uit te breiden. Alleen zo kom je erachter waar je kwaliteiten en passies nou echt liggen.

lees verder

Ik heb een verbindende rol binnen Trento

De behoefte van een klant goed begrijpen, deze omzetten tot een opdracht en daar de juiste werknemer bij zoeken vind ik boeiend.

lees verder

Werken bij Trento biedt groei op zowel professioneel als persoonlijk vlak

Door het vertrouwen dat er bij Trento aan je gegeven wordt, groei je niet alleen op professioneel gebied maar ook op persoonlijk vlak, zo is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid sinds ik bij Trento werk.

lees verder

Alleen uw succes is ons succes

Niet de tools en technieken binnen onze organisatie, maar de medewerkers maken Trento uniek.

lees verder

Ik ben positief verrast door de betrokkenheid die er binnen Trento is

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Trento hoog in het vaandel, maar ook die van Trento als collectief, dit wordt gevoed en gestimuleerd door de kennissessies, trainingen en cursussen. Dit geeft de juiste verhouding van nieuwe input in de organisatie en de wisselwerking tussen
Junioren en Senioren.

lees verder

Als medewerker bij Trento raak je nooit uitgeleerd

Door de diversiteit aan projecten en de ontwikkelingsmogelijkheden binnen Trento raak je nooit uitgeleerd en blijf je jezelf ontwikkelen.

lees verder

Bij Trento zul je groeien

Trento is een bedrijf dat staat voor persoonlijke ontwikkeling en een frisse aanpak, daar voel ik mij thuis!

lees verder

Trento is een zeer interessant bedrijf voor opdrachtgevers en werknemers

Naast het werken op uitdagende projecten, wordt er bij Trento veel energie gestoken in de onderlinge kennisoverdracht. Dat maakt dat Trento een zeer interessant bedrijf voor opdrachtgevers en werknemers is.

lees verder

Trento is een fantastisch bedrijf met een goede Road Map

Werken voor Trento is voor mij weer een mooie volgende stap in mijn carrière. Het is een fantastisch bedrijf met een goede Road Map, toekomstgericht, en met beide benen op de grond.

lees verder

Ik wilde graag ontdekken wat er verder mogelijk is

Door de interne kennis die men bij Trento met elkaar deelt en het projectmatige werken, verwacht ik veel te kunnen zien en leren.

lees verder

De ontwikkeling en opbouw van ervaring zorgt voor een tevreden klant

De mogelijkheden tot professionele en persoonlijke groei bij Trento, zijn groter dan dat ik tot nu toe gemerkt heb bij andere bedrijven. De betrokkenheid van de organisatie bij mijn persoonlijke groei zorgt ervoor dat ik zelf ook eerder de extra stappen wil zetten.

lees verder

Het delen van kennis maakt Trento sterk

Bij Trento word je gestimuleerd om te groeien en wordt er samen met jou gekeken naar mooie/passende projecten.

lees verder

Als Projectoffice Medewerker heb ik een heel diverse rol en dat is ook zo leuk aan mijn werk

Bij Trento wordt echt gekeken naar en geïnvesteerd in de persoon; we werken met een buddysysteem, er vinden kennissessies plaats, er worden verschillende opleidingen en trainingen gefaciliteerd etc. Dat maakt werken voor Trento leuk en interessant!

lees verder

De afwisseling in projecten vind ik interessant

Het projectmatig werken bij Trento biedt de kans om bij veel verschillende bedrijven kennis en kunde op te doen en in te zetten. Je maakt kennis met een grote diversiteit aan bedrijfsstructuren en verschillende culturen, dat vind ik persoonlijk echt een pre!

lees verder

Mooi om te zien dat onze kennis en kunde opdrachtgevers vooruithelpen

Elk bedrijf is uniek en toch ook weer niet. Iedereen droomt van het ideale proces, procedures, flexibiliteit, methodieken etc. Mijn bijdrage om dit bij opdrachtgevers te verwezenlijken, is voor mij een groot plezier. Prachtig om te werken tussen alle niveaus in de organisatie. 

Operationele vraagstukken zijn het leukst om te doen. Elke keer zie en leer je weer iets nieuws en kun je je ervaring en kennis gebruiken voor het realiseren van een opdracht, hierdoor wordt de persoonlijke kennis en ervaring binnen de (engineering) industrie zowel in de diepte alsook in de breedte steeds groter.

lees verder

Iedere nieuwe opdracht zie ik als een nieuwe uitdaging

De combinatie van een optimaal logistiek proces en een efficiënt productieproces zijn in mijn ogen niet los van elkaar te zien.

lees verder

Samen sterk door jarenlange multidisciplinaire kennisopbouw en ervaring

Trento Engineering is voor mij en tevens voor alle opdracht gevende bedrijven een grote database met allerhande kennis en ervaring welke ingezet kan worden om de diverse technische projecten binnen de gestelde doelen tot een goedeinde te brengen.

lees verder

Pas als de opdrachtgever tevreden is, dan ben ik dat ook!

Door het werken bij verschillende opdrachtgevers, met verschillende vraagstukken, wordt je persoonlijke kennis en ervaring binnen de engineering industrie zowel in de diepte alsook in de breedte steeds groter. Hierdoor ben je in staat om klantvragen binnen de verschillende industrieën te beantwoorden en op te lossen.

lees verder

De menselijkheid achter de business is wat ik het meeste waardeer

Werken voor Trento Engineering betekent dat je je kunt blijven ontwikkelen, zowel op persoonlijk- als op werkgebied. De persoonlijke benadering van Trento vind ik heel prettig, je bent echt onderdeel van een team dat altijd voor je klaar staat ook in moeilijkere tijden.

lees verder

Werken via Trento-Engineering is alsof je puzzelstukjes met ervaring verzameld die je telkens anders inzet.

Ik ervaar het werken voor Trento-Engineering als een groot onderdeel van mijn ontwikkeling. Doordat ik telkens op andere projecten in andere rollen mag werken, vergaar ik veel kennis die mij helpen in het waarmaken van mijn ambitie om een deskundig consultant met een brede expertise te worden.

lees verder

“Never a dull moment"

Het werken voor Trento-Engineering betekent voor mij, steeds weer nieuwe uitdagingen. De tevredenheid van de opdrachtgever na afronding van een project geeft mij voldoening.

lees verder

Trento is naar mijn mening dé werkgever voor de startende engineer

Een leven lang leren en jezelf uitdagen, dat is mijn motto! Door te werken voor Trento kan ik dat waarmaken.

lees verder

Continu verbeteren van productieprocessen geeft mij voldoening en energie!

Trento Engineering helpt mij hierbij, door mij in te zetten op de juiste projecten. Op deze manier kan ik zowel productieprocessen verbeteren, maar ook mijn eigen kennis. Deze kennis kan uiteindelijk gedeeld worden binnen het Trento Team, zodat andere engineers hier ook voordeel van hebben. Dit maakt het werken bij Trento Engineering plezierig en uitdagend.

lees verder

Werken in verschillende branches biedt een brede kijk op mogelijkheden

Werken voor Trento Engineering biedt mij de kans om mij breed te kunnen oriënteren binnen het vakgebied met de zekerheid van een vaste werkgever.

lees verder

Trento is een toekomstbestendige organisatie

Trento is een bedrijf dat staat voor persoonlijke ontwikkeling en een frisse aanpak, daar voel ik mij thuis!

lees verder

Iedere dag een beetje beter werkt aangenaam en stabiel

Trento Engineering is voor mij de organisatie die mensen samenbrengt die een affiniteit hebben met het continue verbeteren.

lees verder

Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen!

Als organisatie zijn wij continu bezig met de ontwikkeling van onze kennis, het borgen van onze ervaringen en het delen ervan binnen onze organisatie. Vanuit deze filosofie (overtuiging) bouwen we steeds verder en weten we meerwaarde toe te voegen aan onze projecten.

lees verder

Expertise inzetten bij verschillende opdrachtgevers

Werken op detacheringbasis betekent, je eigen expertise in verschillende organisaties inzetten en tegelijkertijd vergroten.

lees verder

Samenwerken met een gemeenschappelijk doel

Snel weer aan de slag, dat is een groot voordeel van werken voor Trento Engineering.

lees verder

Elke opdracht geeft nieuwe uitdagingen binnen diverse bedrijfsculturen

Trento Engineering schept de mogelijkheid voor ondernemingen en professionals om uitdagingen samen tot een succes te maken.

lees verder

Problemen oplossen is wel een beetje mijn ding

Gedurende mijn carrière heb ik bij heel wat opdrachtgevers projecten uitgevoerd, waarbij “problemen" oplossen de rode draad vormt.

lees verder

Plezier, uitdaging en diversiteit zijn belangrijke voorwaarden

Na 27 jaar “vastigheid" koos ik voor werken op detacheringsbasis en dit bevalt mij inmiddels al ruim 7 jaar heel goed.

lees verder

Procesbeheersing is het sleutelwoord in mijn carrière

In eerste instantie ging ik bij Trento werken om verschillende bedrijven te leren kennen en een keuze te kunnen maken waar ik vast aan de slag zou willen gaan. Maar het blijkt dat ik het juist prettig vind om van tijd tot tijd van bedrijf te wisselen.

lees verder

Het netwerk van Trento biedt mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

Werken voor Trento Engineering betekent voor mij dat er altijd wel een nieuwe uitdaging beschikbaar is.

lees verder

Als Trento Engineer sta je er nooit alleen voor

Trento is naar mijn mening zowel voor de startende engineers als de ervaren rotten die flexibel willen werken een aanrader. Trento voelt een beetje als familie.

lees verder

Werken voor Trento Engineering is dynamisch

Werken voor Trento Engineering betekent dat je de kans krijgt om in een beperkte tijd meerdere typen bedrijven en hun producten te leren kennen. Met deze ervaringen ben je snel in staat in een nieuwe organisatie de relevante aspecten te doorzien en een competente ondersteuning van de bestaande organisatie te zijn.

lees verder

Bij verandering van professionele uitdagingen voel ik mij goed

Mijn naam is Gian Princen. Ik ben een Belg die geboren is in 1980 en papa is van een flink zoontje. Ik werk sinds 1 maart 2016 voor Trento Engineering als Electrical project leader. Ik hou ervan om projectmatig werk van A tot Z in goede banen te leiden en hierbij samen te werken met klanten en leveranciers, zowel intern als extern.

lees verder

Procesverbeteringen in een technische omgeving doet mijn hart sneller kloppen

Mijn kennis ligt voornamelijk op het gebied van procesoptimalisaties en binnen het Trento Team en de opdrachten die ik op dit gebied mag uitvoeren voel ik mij helemaal thuis.

lees verder