Peter komt ons team versterken

Afgelopen week voegde Peter zich bij ons team. In de rol van Sr Business Consultant zal hij onze organisatie gaan ondersteunen bij een grote diversiteit aan vraagstukken. Hij brengt een enorme hoeveelheid ervaring en kennis met zich mee en zal deze met veel plezier met de rest van het team delen. Hij stelt zich graag even voor":
“Enthousiast, ambitieus gepassioneerd en gedreven, dat ben ik."

Het motiveert mij als ik resultaten binnen een organisatie zie verbeteren door gebruik te maken van de ongebruikte capaciteiten van medewerkers. Mijn motto is dan ook “mensen maken het verschil"!

Ik ben Peter Bloks, 59 jaren jong, getrouwd met Carla, trotse vader en schoonvader van Nick en Loes, Mike en Annelot. Daarnaast hoop ik in juni opa te worden van ons eerste kleinkind en in oktober van ons tweede kleinkind.

In mijn professionele loopbaan heb ik een diversiteit van (management) functies mogen vervullen zowel op het operationeel- als procesoptimalisatie vlak en dat binnen een scala van verschillende branches binnen de maakindustrie (specialisme food- industrie). Als zelfstandig ondernemer heb ik 13 jaar lang een interim & consultancy organisatie geleidt gespecialiseerd in Lean, WCM en TPM. Gedurende mijn actieve loopbaan heb ik dan ook het geluk gehad om in vele keukens te hebben mogen kijken zowel nationaal als internationaal.

In mijn vrije tijd ga ik als geboren en getogen Brabander graag uit eten, pik ik graag een terrasje, trek ik er graag op uit en kijk ik graag naar een wedstrijd in het PSV-stadion. Verder vind ik het belangrijk om voldoende quality-time te hebben met mijn gezin en vrienden.

Ik zie deze nieuwe uitdaging dan ook vol enthousiasme tegemoet, wil ik mijn opgedane kennis graag delen, maar kijk ik ook uit om zelf weer kennis op te doen van collega‘s binnen het Trento team. Ik kijk er dan ook naar uit om aan de slag te gaan en iedereen te leren kennen.

Met collegiale groet,
- Peter-
Vorige pagina