Familiedag

Gisteren stond geheel in het teken van de jaarlijkse familiedag, dit keer voor het eerst onder de nieuwe naam SDWorx. Samen met alle andere leden van de SD Worx groep maakten wij traditiegetrouw tijd om niet alleen alle medewerkers maar ook hun familieleden even in het zonnetje te zetten en te laten genieten van een fijne dag.
Dit jaar togen we gezamenlijk naar Beachclub Sunrise & Aquabest te Best, waar we om 12.00u ontvangen werden met een openingstoespraak van SDWorx Nederland directeur, Maurice Bisschops. Hierna werd er een een heerlijke lunch geserveerd.
 
Na de lunch werden we in twee groepen verdeeld, waarbij de ene groep de hersens mocht trainen en de andere goep de ledematen. Het programma met buitenactiviteiten bestond uit diverse sportieve onderdelen als klimmen, (kruis)boogschieten, levend tafelvoetbal, bungee run en een ondergronds doolhof. Iedereen deed enthousiast en strijdvaardig mee, waardoor sommigen ook niet helemaal ongeschonden uit “de strijd” kwamen en we zagen dan ook hier en daar wat blauwe plekken ontstaan. Maar dat mocht de pret zeker niet drukken! 
Voor de mensen die deelnamen aan het binnenprogramma was er de Pub-quiz, met vragen over o.a. film, muziek, pub, etc. 
 
Na alle activiteiten en een gezellige borrel werd het langzaam tijd voor een goede maaltijd. Deze werd geserveerd in de vorm van een BBQ-buffet aan het strand van Aquabest en was een welkome afsluiter van een gezellige en actieve dag.
 
Moe maar voldaan kijken we vandaag terug op een prachtige dag. Het was, ondanks de niet al te beste weersvoorspellingen, toch een mooie, zonnige en warme dag, waardoor ook de buiten activiteiten zonder problemen doorgang konden vinden. Het was ontzettend leuk om iedereen met zijn/haar gezin weer even gezien te hebben en we kijken nu al uit naar de volgende familiedag.
Vorige pagina