Jos voegt zich bij ons team

We zitten niet stil en blijven uitbreiden, daarom zijn wij verheugd dat wij deze maand weer een aantal nieuwe teamleden mogen verwelkom, waaronder Jos.

M.i.v. 01-09-2022 zal hij ons team versterken in de rol van Proces Engineer. En uiteraard stelt ook Jos zich graag even voor:

“Mijn naam is Jos, ik ben 33 jaar en woonachtig in Hulsberg. Naast mijn dagelijks werk als Proces Engineer ben ik met van alles bezig, zolang er maar een creatief, sportief of sociaal aspect aan zit. Zo hobby ik al jaren als geluidstechnicus, van een band artiest met carnaval tot podium geluid bij Pop on Top.

Daarnaast ben ik vrijwilliger bij Fanfare st. Clemens Arensgenhout, waar ik vroeger trombone heb gespeelt, maar nu af en toe het vaandel draag, de bar tijdens een repetitie avond openhoudt en in het organiserend comité van het zomerfeest “De Tent Sjteit Arensgenhout" zit. Ook help ik ook regelmatig bij grote beurzen als Heroes Dutch Comic Con en Heroes Made In Asia als vrijwilliger.

Verder ga ik graag een rondje fietsen met de wielren- of gravel fiets. Maar als ik daar niet mee bezig ben verdiep ik me in elektronica en additive/subtractive manufacturing met, inmiddels 2 3D printers en een zelfgebouwde CNC router, zelf tekenen en dingen maken."

-Jos-
Vorige pagina