Nieuw teamlid!

Per 02-05-2022 mogen wij weer een nieuw teamlid verwelkomen: Sander. Helemaal nieuw is hij eigenlijk niet meer, want vorig jaar deed hij al een stage bij ons. Dat is van beide kanten goed bevallen en heeft ertoe geleid dat Sander na zijn afstuderen graag weer bij ons terug is om zijn carrière te starten in de rol van junior proces engineer. Hij stelt zich graag even voor:
“Mijn naam is Sander, ik ben 28 jaar en woon in Eys. In Maart van dit jaar ben ik afgestudeerd aan de opleiding Automotive engineering op Fontys Hogescholen in Eindhoven. In 2021 had ik al een stageperiode van een half jaar bij Trento gedaan. Ik heb toen onder toeziend oog van Wiel ik aan een project bij Fitesa Kerkrade gewerkt en dat beviel mij zo goed dat ik na mijn opleiding graag een verdere samenwerking met Trento wilde aangaan.

Deze maand start ik daarom met veel enthousiasme aan het begin van mijn carrière als junior proces engineer bij Trento. Ik heb er veel zin in en kijk uit naar de projecten waaraan ik ga werken.

Naast mijn werk heb ik ook nog een aantal hobby´s, waaronder voetballen, skiën, motorrijden en festivals bezoeken."

-Sander-
Vorige pagina