Kickoff meeting Q1-2023

Afgelopen dinsdag (7 maart) vond onze eerste kwartaalmeeting van 2023 plaats. Traditiegetrouw kijken we tijdens deze kickoff meeting nog even kort terug op het afgelopen jaar om daarna snel vooruit te kijken naar het lopende jaar.
De bijeenkomst werd geopend met een overheerlijk Italiaans buffet en door de flinke opkomst was de sfeer ook gelijk zeer gezellig.

Jaap Piederiet begon zijn presentatie met een status update over de instroom, doorstroom en uitstroom van de Trento medewerkers en gaf ons wat meer achtergrondinformatie bij de nieuwe opdrachtgevers. Ook nam hij ons mee in de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Zo was er was o.a. een flinke groei in projecten, omzet en werknemers. Een mooi resultaat, dat wij hopen het komende jaar zo door te kunnen zetten.

Verder zijn er meerdere opleidingstrajecten opgestart en afgerond, zoals TPS, Professioneel Excelleren, LGB en APQP/PPAP. Deze opleidingen zijn een blijvend onderdeel van ons interne opleidingstraject dat iedere Trento medewerker aangeboden krijgt om te blijven groeien in zijn of haar rol. Naast de opleidingen zijn er uiteraard weer diverse kennissessies gehouden om de kennisoverdracht te stimuleren.

Trento heeft in 2022 ook de transitie naar een consultancy organisatie ingezet. Hiervoor is een projectgroep samengesteld, is de waarde propositie opnieuw geformuleerd, de dienstverlening herschreven, de bedrijfsnaam aangepast en de huisstijl vernieuwd.

Hierna heeft Jaap ons meegenomen in het plan voor 2023, de interne projecten, het uitgewerkte businessplan en de te realiseren groei in FTE´s. De missie, visie en kernwaarden heeft hij nader toegelicht en de stip op de horizon is gezet. Wij weten dus waar we samen naar toe gaan de komende tijd en hebben er zin in!

Nadat Jaap zijn presentatie afgerond had, heeft Dennis Smits e.e.a. verteld over de verdere professionalisering en standaardisatie van projectaanpak en -documentatie.

Tot slot hebben we met ons allen stilgestaan bij het afscheid van Rob Buvelot, hij zal 31 maart de organisatie na 28 jaar verlaten en is daarmee de langstzittende Trento werknemer. Rob heeft zich al die jaren sterk gemaakt voor de organisatie en wij zullen hem dan ook zeker missen!

De eerste kwartaal meeting kan oprecht zeer succesvol genoemd worden.Vorige pagina