In de rol van Consultant komt Dennis ons team verder versterken!

Dennis neemt de nodige ervaring en kennis mee en zal daarmee net als al onze andere teamleden een waardevolle bijdrage gaan leveren aan ons team. Dennis is afgelopen week gestart en stelt zich hierbij nog even nader voor.
Mijn naam is Dennis, ik ben 37 jaar en woon in Breda. In de afgelopen 18 jaar heb ik me veel beziggehouden met de principes van Operational Excellence in meerdere industrieën. In de laatste 5 jaar heb ik met veel passie gewerkt in de medische industrie bij Philips als NPI-Engineer (introduceren van nieuwe productie lijnen) en als Teamlead voor Manufacturing Engineering. En nu kom ik met veel plezier Trento Engineering ondersteunen en versterken als consultant.

Daar waar ik kom, probeer ik zoveel mogelijk te zoeken naar de constraint en bottlenecks in de processen om die vervolgens te verbeteren. Maar ook om de mensen in de organisaties te trainen om zelf verspillingen en verbeterpotentieel te kunnen zien om zo samen grotere stappen te kunnen maken naar steeds betere organisatie.

Mijn kennis zit vooral in procesoptimalisatie in de breedste zin van het woord. Tenslotte kan je bijna elke actie omzetten in processen met een input, proces en output. Andere onderwerpen waar ik veel over kan vertellen zijn: Constraint management, Lean Six Sigma (ben Black Belt), standaardisatie, projectmanagement, stakeholder management, verificatie en validatie en engineering.

Ik ben erg benieuwd naar de ervaringen en tips die ik vanuit de organisatie en collega´s van Trento gedeeld ga krijgen en verheug op mijn eigen rol daarin.
Vorige pagina