Nieuwe directeur voor Trento-Engineering

Met trots introduceren wij de nieuwe directeur van Trento Engineering; Jaap Piederiet! Hierin zal hij Math Winthagen opvolgen, waar Math wel verbonden blijft in de uitbreiding van de organisatie.
Hierbij een persoonlijke introductie:
Ik wil mij graag even voorstellen. Ik ben Jaap Piederiet, 37 jaar, samenwonend en vader van 2 opgroeiende zoons (12 en 8). Geboren en getogen in Heerlen en opgevoed door Brabantse ouders is het Bourgondische leven me met de paplepel ingegoten. Als persoon ben ik graag in mijn vrije tijd te vinden in de sportschool. Daarnaast ontspan ik graag met een goed boek of een film.

Na mijn studentenjaren ben ik in 2003 mijn carrière gestart als business consultant waarbij ik voor verschillende (inter)nationale bedrijven (profit en non- profit) heb mogen werken. In 2008 heb ik de switch gemaakt naar de commercie en heb ik als accountmanager en later als manager voor een landelijk technisch project- en ingenieursbureau gewerkt in de regio Zuid-Nederland en België. Gedurende deze periode ben ik mij blijven ontwikkelen en heb ik verschillende (deel)opleidingen gevolgd op master niveau.

Sinds 1 Mei 2018 als directeur bij Trento Engineering waar ik Math Winthagen zal opvolgen. In de voorafgaande gesprekken heb ik Trento Engineering mogen leren kennen als een mensgericht bedrijf met duidelijke waarden: integriteit, professionaliteit en respect. Een bedrijf waar betrokkenheid voorop staat, er veel aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van kennis en competenties en uitdagende projecten en consultancy opdrachten worden gerealiseerd.

De komende jaren ga ik met veel passie en bevlogenheid samen met het team van Trento Engineering onze propositie verder ontwikkelen en inzetten op de groei van Trento in Nederland en België.
Vorige pagina