Even voorstellen

Inmiddels is hij alweer ruim een maand voor ons aan de slag als projectengineer. Dus vroegen wij Edwin om zich even in het kort voor te stellen:
“Mijn naam is Edwin en sinds september van dit jaar ben ik werkzaam bij Trento. Mijn hobby's zijn motorrijden en reizen. Het motorrijden doe ik pas sinds eind 2020, maar ik vind het erg fijn om vrij te zijn op de motor en te gaan en staan waar ik wil. Het reizen is sinds 2017 een echte hobby geworden door mijn deelname aan de Mongolrally (een autoreis met als start Engeland en eindpunt Mongolië). Daarna heb ik een autoreis gemaakt door India van ongeveer 3000 km en nog een reis richting Auschwitz en Tsjernobyl. Sinds afgelopen jaar is het helaas even stil gevallen, ook al hadden we een reis naar de VS gepland. Hopelijk komen er snel nog meer mooie en bijzondere reizen aan.

Voordat ik bij Trento begon, heb ik ervaring opgedaan in zowel de amusementsindustrie bij een attractiebouwer, als in de maakindustrie bij een radiatoren bouwer. De opgedane werkervaring hoop ik zo goed mogelijk in te kunnen zetten op de verschillende projecten bij Trento."

Edwin
Vorige pagina