Christian doet zijn afstudeerstage op een project van Trento.

Begin februari heeft Christian zich bij het Trento team gevoegd en zal op een van onze projecten een mooie invulling geven aan zijn afstudeerstage. Hij is nu alweer enkele weken aan de slag en daarom werd het tijd dat ook hij zich even voorstelt en wat meer over zichzelf verteld:
“Mijn naam is Christian Douven, student aan Zuyd Hogeschool. Ik doe daar de opleiding Engineering in de mechanische richting, waarvoor ik nu dus aan het afstuderen ben. Begin februari ben ik officieel begonnen met mijn afstudeerstage bij Trento Engineering en namens Trento ben ik gesettled bij Braden Europe, waar ik mijn opdracht hoofdzakelijk zal uitvoeren.

Ik ben woonachtig in de wereldstad Vilt (gem. Valkenburg a/d geul), echter ben ik ook vaak in Antwerpen te vinden aangezien het mij een goed idee leek om een vriendin uit te zoeken die 2u verderop woont ;). Al mijn verdiende geld spendeer ik op de kartbaan, aangezien ik ook een dure hobby/sport moest kiezen. Daarnaast probeer ik mijn sociale leven nog een beetje te onderhouden, al is dat soms niet even gemakkelijk.

Alle gekheid op een stokje; ik kijk heel erg uit naar de komende periode waarin ik ook alle collega‘s hoop te ontmoeten. Ik zal aanwezig zijn bij de TPS-opleiding alsook de kwartaalmeetings en hoop daar zeker met een paar collega‘s een praatje te kunnen maken."


- Christian -
Vorige pagina