Wij vroegen Kees om zich nog even voor te stellen

Kees voegde zich medio maart van dit jaar bij het Trento team en is direct enthousiast van start gegaan. Hij nam nu toch nog even de tijd om zichzelf voor te stellen:
"Ik ben Kees Verkerk, 57 jaar, geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland/Kinderdijk, een dorpje tussen Rotterdam en Dordrecht. Ik ben getrouwd met Susanne (inmiddels al 34 jaar) en we wonen nu ongeveer 26 jaar in Ubach over Worms/Waubach/Landgraaf. We hebben 1 dochter Kim en zij woont samen met haar dochtertje Khloé op ongeveer 2 km bij ons vandaan. 
 
Mijn opleidingen MTS (WTB), HTS (WTB) en een stukje Universiteit (IT) heb ik als hobby in de avonduren gedaan. Na een mooie jeugd met veel vrienden en veel lol ben ik mijn werkzame leven gestart in de brug- en kranenbouw. Daarna werkzaam in de vliegtuigbouw bij Fokker Papendrecht en heb daar als project engineer gewerkt aan de F50/F100, F16 en Apache helikopters.
 
Toen ben ik met het hele gezin verhuisd naar het mooie Limburg en heb de overstap gemaakt naar NedCar waar ik rond 2000 ben gevraagd om Hoofd Productie Groep te worden, tijdens het opschalen van de Volvo en Mitsubishi naar takt 64 seconden. In 2005 ben ik naar Mayfran International gegaan waar ik verantwoordelijk werd voor de gehele Productie. Een mooie tijd waarin ik ook gevraagd ben om Best Practices projecten en processen in de fabrieken van Landgraaf, Japan en Amerika te leiden. Na Mayfran ben ik gevraagd om bij het toenmalige FP International als Director Operations te gaan starten. Daarna ben ik begonnen bij Anteryon in de High-Tech industrie in Eindhoven. En sinds maart 2022 ben ik dus werkzaam bij Trento.
 
Als hobby’s heb ik uiteraard een caravan (Hollander!), ik heb een hond en wandel graag. In de weekenden ben ik vaak met familie samen, daarnaast vind ik het heerlijk om te knutselen met micro-electronica en het programmeren hiervan. Ik hou van lekker eten en drinken en als het even kan, dan ben ik op het strand van Zeeland of Bretagne aan het power-kiten."
 
-Kees-
Vorige pagina