Extra mankracht voor het uitbreiden van ons team

Deze maand is Jacco bij ons gestart als interim corporate recruiter. Hij zal zich gaan richten op het aantrekken van nieuwe technische specialisten ter uitbreiding van het bestaande team. Hij vertelt graag even wat meer over zichzelf:
Mijn naam is Jacco, ik ben 36 jaar oud en woonachtig in Ittervoort met mijn vrouw en hondje. Het zijn voor ons nu spannende tijden omdat we in verwachting zijn van ons eerste kindje (meisje). In mijn vrije tijd ben ik veel in de natuur te vinden met de hond, op het water om te windsurfen of in mijn eigen huis met werkkleding aan, aangezien we onze verbouwing nog volop aan het afronden zijn.  
 
Na 12 jaar als (senior) Accountmanager/Recruiter te hebben gewerkt bij verschillende technische detacheringsbureaus, heb ik in augustus besloten om voor mezelf te starten om zo weer écht focus te kunnen leggen op hetgeen waar ik goed in ben, namelijk: relaties opbouwen en onderhouden, matches maken en het overtuigen en coachen van medewerkers, waarbij ik zelf het persoonlijk contact erg belangrijk vind. 
 
De komende maanden zal ik op dinsdagen en donderdagen bij Trento aanwezig zijn en mij vanuit kantoor Heerlen inspannen zoveel mogelijk goede kandidaten aan tafel te krijgen om zo de groei van Trento te kunnen continueren.
Vorige pagina