En alweer een starter!

Jetske gaat m.i.v. deze week ons team versterken in de rol van Supply Chain Engineer. Deze enthousiaste dame staat te popelen om te beginnen en stelt zich graag nog even voor:
“Mijn naam is Jetske, ik ben 23 jaar oud en vanaf 26 september ga ik bij Trento aan de slag als Supply Chain Engineer. Dit wordt mijn eerste werkuitdaging en ik kijk er met veel plezier naar uit!

Afgelopen schooljaar heb ik een master in Supply Chain Management behaald aan Tilburg University. Voor deze master ben ik naar Tilburg verhuisd en hier heb ik een jaar lang met veel plezier gewoond in een studentenhuis met vier andere studenten. Voorafgaand aan mijn master Supply Chain Management heb ik een HBO-bachelor Technische Bedrijfskunde aan Fontys Hogescholen afgerond. Ook deze opleiding heb ik met veel plezier doorlopen.

Ik kom oorspronkelijk uit Heythuysen (een dorpje tussen Weert en Roermond) en ben na mijn kameravontuur in Tilburg terugverhuisd naar “Heitse". Hier heb ik sinds 1 september een leuk appartementje voor mezelf, waarin ik momenteel nog aan het klussen ben. Buiten werktijden ben ik graag actief bezig. Ik ben al vijftien jaar muzikant bij de lokale harmonie in Heythuysen en deel deze passie graag met kinderen. Daarom ben ik lid geworden van het bestuur van de jeugdharmonie en probeer ik daar kinderen enthousiast te maken en laten blijven voor muziek. Mijn voorliefde voor muziek kan daarnaast ook goed gecombineerd worden met mijn plezier aan carnaval. Sinds een jaar of vijf ben ik lid van de plaatselijke “joekskapel" en loop ik samen met hen heel wat feestjes af in het carnavalsseizoen.

-Jetske-
Vorige pagina