Nieuwe Sr. Projectleider/Sr. Consultant

Per 1 maart komt Berry ons team versterken als Sr. Projectleider/Sr. Consultant. Hij stelt zich graag alvast even voor.
Mijn naam is Berry, ik ben woonachtig in Horst, gehuwd met Annemie en heb een thuiswonende zoon Laurens van 22 jaar en een uitwonende dochter Imke van 25 jaar. Ik heb zowel een technische als een bedrijfskundige achtergrond en de laatste jaren afwisselend als zelfstandige of op contract gewerkt. Toen ik met Trento in contact kwam vond ik veel herkenning en overeenkomsten die me zeer aanspraken. Ik wil graag een bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van Trento (en het MKB).

Binnen het continu verbeteren ligt mijn focus op mensen, product en proces en ben een people manager die zich dienstbaar opstelt. Ik wil mijn kennis en ervaringen delen en uitbreiden. Er moet serieus gewerkt maar ook gelachen worden. Ik ben pragmatisch ingesteld en ondersteun dat met passende tools.

Mijn hobby´s zijn jiu-jitsu (al 51 jaar wat meer een leefwijze is geworden), mountainbiken, wandelen, klussen, motorrijden en esoterie. Ik geef ook les in het jiu-jitsu aan jeugd en senioren en ben actief binnen het district Limburg. Verder ben ik ook nog lid van de motorclub uit Melderslo (nee nee geen Hells Angel 😂😂 maar wel een die hard).

- Berry -
Vorige pagina