Kennissessie: waardepropositie

Woensdag 20 oktober j.l. werd er weer een succesvolle kennissessie georganiseerd. Het thema van deze bijeenkomst was de waarde propositie van Trento Engineering.
Een werkgroep (bestaande uit diverse medewerkers van Trento Engineering) heeft zich de afgelopen maanden vastgebeten in dit onderwerp en de waarde propositie helder omschreven en in een meerdere presentaties uitgewerkt. Piet nam de taak op zich om de vernieuwde propositie aan het gehele team te presenteren.

Specifieke onderwerpen die hierbij aan bod kwamen:
  • Waarde propositie Trento-Engineering: Ten behoeve van eerste contact met mogelijke klant die niet bekend is met Trento-Engineering
  • Quick Scan: Vervolg stap voor een eerste overzicht van mogelijk verbeter potentieel bij de klant
  • Deep Dive VSM: Vervolg op Quick Scan met detail oog op Operations qua verbeter potentieel en hulp bij omzetting hiervan
  • Project Rapportage: “Gestandaardiseerde" rapportage tbv reflectie met Opdrachtgever, en tijdens een kennissessie met collega‘s, met als doel: Wederzijds “Leermoment".
Doelstelling van de avond was om iedereen mee te nemen in het verhaal van Trento en te laten zien hoe wij extra waarde kunnen toevoegen bij onze opdrachtgevers. De presentatie werd zeer positief ontvangen en zal zeker nog een nader vervolg krijgen.

Vorige pagina