Kennissessie projectpresentatie Rademaker

Op woensdag 21 juni j.l. presenteerde Hans Kroon tijdens een kennissessie het project dat hij uitvoerde bij Rademaker te Culemborg. Hans heeft dit project van maart 2021 t/m juli 2022 gedaan en gaf tijdens de kennissessie zijn Trento collega‘s een blik achter de schermen.
Rademaker, opgericht in 1977, ontwikkelt (samen met klanten) en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Rademaker heeft ruim 500 medewerkers werkzaam in bijna 60 landen en heeft verkoopkantoren in Duitsland, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, de VS en China.

Rademaker heeft wereldwijd meer dan 1.000 productiesystemen geleverd, onder andere aan de grootste voedselproducenten ter wereld. Dit heeft Rademaker een positie in de internationale top opgeleverd. Rademaker beheerst het totale spectrum, van verkoop, engineering, productie en montage op hun productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij al hun klanten.

De projectopdracht voor Hans was om een plan van aanpak met verbetervoorstellen te maken waarmee in 3 jaar tijd een efficiency slag gemaakt kan worden van 20-30% in kosten van de Supply Chain. Hans liet zien hoe hij deze opdracht aangepakt heeft en deelde zijn ervaringen met de rest van het team.
Vorige pagina